Laiturimallisto

Tasokas Laiturit AK Oy:ltä kauniit kelluvat laiturit

Yksilölliset laiturit jokaiseen rantaan!

Tasokas-mallistolla voidaan toteuttaa laiturit jokaiseen rantaan. Me Tasokas Laitureilla keskitymme huolelliseen työntekoon ja tavoitteenamme on tarjota tyylikkäitä, laadukkaita ja yksilöllisiä laitureita suurien tuotantoerien sijasta. Rakennamme laiturin aina toiveidesi mukaan Sinun toivomistasi materiaaleista.

Ota yhteyttä »

Kelluvat laiturit

Ammattitaitoisesti valmistetut kelluvat laiturit saat Tasokas Laiturit OY:ltä!

Laiturimme ovat täysin kotimaista tuotantoa. Laitureiden metalliosat ovat kuumasinkittyjä ja laiturit kestävät rankatkin meriolosuhteet.

Ulappa-malliston laitureissa käyttämillämme 73 x 198 runkopuilla saadaan laiturista tukeva ja vakaa. Kansimateriaalina käytämme 48 x 198 kyllästepuuta, jossa on A-luoka kylläste takaamassa pitkä elinkaari. Laituri on myös toiveiden mukaan mahdollista päällystää millä tahansa kansimateriaalilla, kuten tai 28 mm x 195 mm Siperian Lehtikuusella. Kansilautojen kiinnitykseen käytämme rosteriruuveja. Ponttoneina käytämme 500mm putkiponttoneita joissa on 12,3mm seinämävahvuus. Ponttonit on kiinnitetty toisiinsa vahvoin kuumasinkityin metallipalkein. Ulappa-malliston laiturin sopivat tuulisempiinkin kohteisiin ja isommallekkin veneelle satamaksi.

Aava-malliston laiturit ovat kevyempia, mutta silti vakaita mökkilaitureita. Kansimateriaalina on 28 x 145mm kyllästepuuta, mahdollisuus myös tehdä toiveiden mukaan mistä tahansa materiaalista. Kansilautojen kiinnitys rosteriruuvein. Ponttoneina 400mm putkiponttonit. Laituri sopii hyvin uimalaituriksi ja pienen veneen kotisatamaksi.

Tutustu laiturihinnastoon » 

Monipuolinen arkkulaituri

Laadukkaat kiinteät laiturit avaimet käteen -periaatteella!

Arkkulaitureita on saatavilla useita erilaisia ja ne koostuvat joko yhdestä isommasta arkusta tai useimmista pienemmistä. Arkkulaiturit suunnitellaan yksilöllisesti rannan mukaan ja se voidaan koota valmiiksi tehtaalla tai suuremmissa kohteissa myös rakentaa paikan päällä. Arkkujen rungot tehdään 150 mm x 150 mm ja 100 mm x 100mm kyllästetystä puusta, joten se kestää myös Suomen kovia meriolosuhteita. Arkkulaiturin sisäarkut täytetään kivillä, joilla pyritään estämään jäiden nostovaikutus. Arkkujen sisälle tulevat myös paalut, jotka estävät arkun painumista jäiden liikkuessa. Arkut ovat muodoltaan pohjasta ylöspäin kapenevia, jolloin jää liikkuu arkun pintaa pitkin vahingoittamatta itse arkkua. Kiinteät laiturit ovat rakenteellisesti vahvoja, joten ne voivat toimia myös aallonmurtajina.

Ota yhteyttä »

Kuvagalleria

Tutustu toteuttamiimme laitureihin galleriassamme.

Galleriaan